GRATIS VERZENDING bij bestellingen boven €25

Onze Merken

Zhejiang Aonjiejie Outdoor Products Co, Ltd is gevestigd in Zhangzhou, provincie Zhejiang. Zhangzhou is een mooie Chinese historische en culturele stad waar de Nanzong Confucius-tempel is gevestigd. AONIJIE is een buitensportmerk dat in 2008 is opgericht. Het is een voorstander van het merkconcept 'sport en plezier' en zet zich in voor de ontwikkeling, productie en verkoop van rugzakken voor hardlooploopuitrusting en buitensporten. Aonijie levert hoogwaardige en rendabele buitensportproducten en heeft een goede reputatie op het gebied van marathon, weglopen, trailrunning, bergbeklimmen en wandelen. 
Al vele jaren volgt Aonijie het principe "focussen op kwaliteit" en het strikt controleren van de kwaliteit van haar producten. We zijn ervan overtuigd dat producten de kern van het bedrijf vormen en dat kwaliteit het levensader van het bedrijf is! Sinds de lancering zijn de producten uit de Aonijie hardloopserie favoriet bij sportfans in binnen- en buitenland!

ARCh MAX is een Spaans bedrijf dat begon als een sportsokkenfabrikant. Sportsokken voor de preventie van blessures zoals plantaire fasciitis, tibiale periostitis en enkelverstuikingen.

Dankzij de creativiteit en efficiëntie van het designteam, zijn ze een benchmark geworden op het gebied van sporttextiel voor de voeten. Al deze knowhow transformeert hen in een laboratorium voor het ontwerpen en produceren van sportartikelen.

In korte tijd heeft ARCh MAX hun productportfolio uitgebreid, waarbij het zich altijd wil onderscheiden door te innoveren in de markt.

Wat maakt ARCh MAX nou anders?

ARch MAX ontwerpt hoogstaande functionele sportproducten die jouw sportieve ervaringen vergemakkelijken.

ARCh MAX spant zich altijd in om aan de behoeften van klanten te voldoen. Dit doen zij vooral door te luisteren en door te ontwikkelen.

"De kwaliteit van de grondstoffen en het productieproces zit in het DNA van ARCh MAX , de producten zijn ontworpen met de best geteste materialen en met de meest veeleisende productieprocessen".

Nederlands Merk dat zich hard maakt voor de veiligheid van sporters en recreanten. Dit doen zij door onder andere ledvesten aan te bieden zodat je als het donker of grauw is goed zichtbaar bent voor overige weggebruikers. 

Geboren op de trails in de franse Alpen. Maakt trailgear op basis van de gegeven feedback waardoor het met recht trail inspired is. Door de one size fits all maakt het geliefde trailvesten. De materialen zijn met de grootste zorg uitgekozen waardoor het kwalitatief hoogstaande trailgear is.

Het Franse merk Raidlight is opgericht in 1999 door Benoît Laval, die zelf een passie heeft voor Trailrunning en Bergsporten. 

Raidlight is een bedrijf met oog voor duurzaamheid en staat voor een mensgerichte bedrijfsvoering.
Raidlight is een innovatief merk voor o.a. kleding, rugzakken en drinkgordels.
Het enige merk wat alleen maar Trailrunning producten maakt.

Het belangrijkste voor Raidlight is de “Passie voor de Sport”.
De producten voldoen aan de eisen van de gebruiker en worden getest door de gebruikers. 
Dit wordt gerealiseerd door hun eigen Outdoor Lab en continu samenwerking met atleten over de hele wereld.

In de loop der jaren volgt Raidlight de voetsporen van haar klanten.
Zo volgen ze de atleten bij de UTMB, Marathon des Sables, Gobi desert, Grand Reunion en nog vele Trailrunning evenementen over de hele wereld, zodat de producten continue worden aangepast aan de behoeften van de sporter.

Osprey werd in 1974 in Californië geboren op de zetel van een enkele naaimachine, met een hoofd vol ideeën en een verlangen om innovatieve rugzakken van de hoogste kwaliteit te ontwerpen en te bouwen. Vandaag de dag zetten Osprey-producten die pioniersgeest voort, die worden gebruikt op de hoogste bergen naar de meest afgelegen eilanden en overal daartussenin.

Al meer dan 25 jaar verovert het Franse merk Vertical, materiaalspecialisten (kleding en rugzakken) voor skitochten en lichte trekking, de meest prestigieuze toppen van de wereld en de harten van de meest veeleisende bergbeklimmers. Onze berguitrusting is aantrekkelijk omdat we weten hoe we primair moeten reageren op technische vereisten, wat essentieel is voor activiteiten zoals ski-bergsport en wandelen. We weten ook hoe we u van apparatuur kunnen voorzien om maximaal comfort te vergemakkelijken, ongeacht de activiteit. De functie van het item is de oorsprong voor elk goed doordacht detail, of dat nu lichtheid, ademend vermogen of gewoon comfort is. Al deze punten zijn essentieel voor optimaal genot tijdens elke activiteit, of het nu op ski's, bergbeklimmen, ski-bergsportwedstrijden of gewoon wandelen en hardlopen is

Wat zoekt u?

Winkelwagen